Strass & pärlpannband - FRG

I mitten på Maj fick jag hem detta superfina pannband från Futura Riding Gear. Måste säga att jag är jättenöjd med det, verkligen. Det sticker ut och syns i mängden och är även bra kvalité. Nu har det även kommit in i lager och går att beställa, klicka härPriset är 349:- och om ni uppger att ni sett det här hos mig så får ni dessutom gratis frakt. Hur bra låter inte det? 
 

Motljus

 
 
Modell: Matilda | Fotograf & Redigering: Jag | Kamera: Canon EOS 600D
Äntligen efter några timmars redigering kan jag nu visa er några bilder från idag när jag och Matilda fotade porträtt i motljus. Blev faktiskt väldigt nöjd över dessa bilder. Visar er fler senare.

Fredag-Måndag

Hej på er! Fredag spenderades inne i stan med en massa folk till nån gång på natten. Sen på lördagkväll for jag och Sofia till Oskar A där kvällen spenderades med några personer. Vi åt maxmat, såg film osv. Vi for hem nån gång på natten kring tjugo över tre tror jag det var så vi somnade inte förrän kring efter fyra nån gång. På söndagen vaknade vi kring halv 11 och ganska direkt efter vi ätit litegrann cyklade vi till henne där jag red dressyr för henne på Tobbe, och det gick faktiskt bra. Senare på eftermiddagen hämtade pappa mig och så sov jag en stund när jag kom hem, fram tills typ halv sex eller något då jag for och red Joel. Och efter det for jag och mamma till Max där vi köpte med oss mat hem. Idag då så har jag inte gjort så mycket fram tills klockan 5 då jag mötte upp Matilda i stallet. Vi åkte ner till badstranden och fotade. Sen for vi tillbaka till stallet, åt pringles osv och väntade tills solen började gå ner och då fotade vi en massa bilder. Det var lite kort om senaste dagarna. Snart kommer ett inlägg med bilder från dagen upp.