Brunch & veckorevyn

Har precis ätit en supergod brunch med familjen och några gäster från Piteå. Brunchen idag bestod utav våfflor, nutella, melon, kiwi, smoothie, jättegott bröd, pålägg osv. Var supergott, verkligen! Nu sitter jag och bläddrar igenom veckorevyn där Zara Larsson pryder omslaget. Galet snygg är hon! Blir nog bara att ta det lugnt idag antar jag, vi ska grilla och äta supergott och sen får vi se vad kvällen bjuder på om jag hittar på något eller inte. Hoppas ni får en bra dag!

Details in my room

Såhär ser det ut efter lite fix i mitt rum. Tyvärr fick ni ingen bild på mitt skrivbord osv osv utan bara en liten sneakpeak. Idag kan jag även tala om att det är sommarväder ute, soligt och hyfsat varmt. Funderar på att lägga mig ute i solen en stund och försöka få lite färg. Jag är verkligen vit men så är det väl när man har haft dåligt väder hur länge som helst nu. Men har vi tur kanske detta väder stannar en stund åtminstone!

Ballerina

Dessa ballerinaskor köpte jag igår på Skopunkten i Haparanda. Kostade endast 199:- och jag tyckte dom var superfina med allt silverbling.