Om Jack Sparrow

 
Jack Sparrow, valack f. 2007 Welsh Partbreed. 139cm i mnkh.

Jack som han kallas till vardags är en mycket pigg & hoppglad C-ponny som jag började rida hösten 2012 då han var 5 år. Vi har startat t.o.m LB hoppning & LB:1 dressyr tillsammans, dock är det hoppningen vi satsar mest på. I år är målet att få till stadiga LB rundor i hoppningen samt fortsätta jobba vidare med dressyren och få till den ännu bättre. 
 
 
Senast uppdaterad: 31 Mars.

Om mig

Mitt namn är Emilia Larsson. Född år 1997 och bor högt upp i vårat avlånga land, i en liten stad Boden. Jag går första året på gymnasiet där jag läser Vård & Omsorgsprogrammet. Jag älskar att fotografera, blogga, baka, resa, shoppa, inreda, rida och leva livet. Det jag brukar spendera mina dagar mest av allt med är hästarna. Jag tränar & tävlar för Bodens RK.
 
Våren 2012 blev jag ägare på min första ponny, en två årig hingst vid namn Lilla Gubben som jag ridit in & utbildat fram tills i år. En mycket social, snäll & personlig liten ponny. I år blev han dock såld till en ridskola här i närheten. Nu har jag istället en C-ponny vid namn Jack Sparrow på foder. Vi tränar och tävlar tillsammans, främst i hoppning. Kommer ett utförligare inlägg om honom. Finns inte så mycker mer att säga om mig, ni får helt enkelt ta reda på emr genom att läsa bloggen. Kommer att bjuda på en hel del av vad som händer i min vardag i och utanför stallet, träningar & tävlingar, massa foton, videor och allt annat som faller in i min vardag. Hoppas det låter intressant & att ni vill fortsätta följa bloggen!
 
Senast uppdaterad: 20 Juni - 14