Listan om julen

Pepparkakor eller lussebullar? Tycker bägge är gott, men måste jag välja ett av det så blir det lussekatter.

Skumtomtar eller knäck? Knäck. Har typ ätit en skumtomte i år än så länge, hehe..

Köttbullar eller prinskorvar? Köttbullar.

Julkorv eller julskinka? Skinka.

Paradis eller Alladin? Paradis.

Glögg eller julmust? Julmust.

Ris ala Malta eller gröt? Gröt. Jag gillar inte apelsin för det är väl det som är i Ris ala Malta?!

Hemma eller borta? På julafton så säger jag hos mamma & pappa. Det känns ju som hemma det med eftersom jag bott där fram till förra året. Skulle inte vilja fira jul här i vår 2a.

Utomlands eller Sverige? Sverige men skulle kanske vara spännande att fira utomlands någon gång i framtiden.

Ge eller få? Både och!! Älskar att köpa julklappar som verkligen har en tanke och är genomtänkta. Men det är superkul att få också. 

Mysteriet på Greveholm eller Sunes jul? Mysteriet på Greveholm. 

Chokladkalender eller paketkalender? Skulle nog säga paketkalender. Har dock aldrig haft mer än en chokladkalender eller en sånhär man öppnar som hör ihop med julkalendern på TV.

Plastgran eller äkta? Plastgran. Finare dock med äkta, men är rädd för att man ska dra in en massa kryp + att de barrar så mycket. Sen när jag har 2 katter är det bara att utesluta en äkta ändå.

Arne Weise eller Ernst? Ernst, älskar att se hans mysiga program såhär kring julen.

När vill du att första snön ska falla? Nån gång i November.

Har du haft en grön gräsmatta på julen? Nej, aldrig.

När är det dags att pynta? Jag skulle nog säga 1 December. 

Kan du komma på något negativt med julen? Hm, kan ju bli lätt stress kring jul..

Favoritjulkalender: LasseMajas Detektivbyrå och Dieselråttor & Sjömansmöss. Tyckte det var bra när jag var liten i alla fall. 

Blir du mättad av julen när den är slut eller vill du ha mer jul? När den väl är slut vill jag ju få undan allt julpynt och sånt ganska direkt, men ändå lite tråkigt att den här ordentliga känslan av jul för mig bara varar där dagen innan julafton & på självaste julafton. Synd att det inte varade lite längre på ett sätt.

När öppnar du dina julklappar? På julaftonskvällen. 

Favoritjuldoft: Lukten av nybakta pepparkakor och massa juliga doftljus som luktar gott, hehe. 

Vad framkallar mest julstämning? Om man tänker bara allmänt under Decembermånad så skulle jag säga; en julfilm, med tända ljus och julfika. 

Vad är viktigast med julen? Att må bra, ha trevligt & umgås tillsammans med familjen. 

Skaffat gymkort

 
Idag har jag varit ledig från jobbet efter att ha jobbat hela helgen. Tog en ordentlig sovmorgon och efter det kom Emelie till mig så följde hon med och köpte kattmat åt mina kissar.
 
Eftersom vi har bestämt att vi ska skaffa gymkort tillsammans så tog vi tag i det idag. Har beställt 2 par nya träningstights från Better Bodies i söndags och idag beställde vi proteinpulver & shaker. Efter vi fixat klart kortet så drog vi och käkade, bytte om till träningskläder och sen körde vi ett benpass i 1,5h. Så kul att ta tag i detta nu när det förut bara runnit ut i sanden för mig. Får hoppas det går lite bättre denna gång.
 
Imorgon ska vi tillbaka för att träna rygg & mage. Så taggad på detta! Känns som att man kommer må bättre av att få röra på sig mer än bara de vardagliga.

Tillbaka

Hallå! Nu är jag här igen för att göra ett försök med att ta upp bloggandet igen. Saknar ändå att ha någonstans att få dela med sig av bilder och få skriva av sig när man känner för det. Blir också lätt att kameran bara ligger och dammar när man inte har någonstans att dela med sig av sina bilder på.
 
För alla de som inte vet så heter jag Emilia Larsson och är 20 år. Bor i Norrbotten där jag faktiskt trivs trots en del tråkiga och kalla vinterdagar, haha. Bor i en lägenhet med min sambo och mina 2 katter. Finns väl inte så mycket mer att säga om mig just nu.
 
Hoppas ni också tycker detta blir kul och att ni vill fortsätta läsa min blogg! Ha det bra!
 
Mig och min kärlek.