Tävlingshelg

Frukost före tävling // Laget efter vi vunnit sista omg+final i Div 3 // Jag, Tobbe och Joel och mina priser från helgen.
I lördags och i söndags så var det ponny hopptävling på ridklubben med klasser från LD upp till LA. Jag startade LD+5 båda dagarna. Första dagen med Joel och Tobbe och andra dagen med Tobbe. Var även första gången jag tävlade båda ponnyerna så kan inte vara annat än nöjd.
 
Med Joel så fick vi 0 fel i grunden och i omhoppningen fick vi också 0 fel på hinder men tyvärr en himla massa tidsfel då vi hoppade sista hindret lite snett och inte for igenom mål. Väldigt oturligt men är ialf nöjd över rundorna. Eftersom det var lagklass så räknas ju alla i lagens resultat ihop och jag var med i ett lag med Tove, Melie och Emmy. Det var sista (tredje) lagomgången och mitt lag vann omgången och finalen. Vi har även vunnit de två tidigare omgångarna också. Superkul verkligen! Så vi fick fina täcken och rosetter.
 
Sen startade jag LD+5 med Tobbe men utan omhoppning. Vi fick ett stopp och en rivning så slutade på´8 fel men räckte till rosett ändå. Var nöjd över rundan. Dagen efter i LD+5 med honom så fick vi 0 fel och ''delad första plats'' så vi fick rosett även där. En riktigt rolig helg med bra rundor och helt okej resultat, var även kul att få tävla igen! Och att jag orkade med tanke på min sömn natten innan hahah...